Jullie zaten tussen de olifanten wel indrukwekkend Doca   Vr 17 Nov 23 22:56
Wat een avontuur he geweldig Leo en corrie   Vr 17 Nov 23 08:35
Geweldig zie het helemaal voor me met die olifant. Geniet er lekker van! Lenore   Vr 17 Nov 23 08:10
Wat een boeiende verhalen en prachtige plaatjes. Genieten voor de lezer en voor jullie Carol   Wo 15 Nov 23 23:51
Wat maken jullie spannende avonturen mee.Gelukkig loopt alles nog steeds goed af. Groetjes van Leo en Annie Annie van Aalen    Wo 15 Nov 23 18:59

Moremi

Botswana

Ma 13 Nov 23

Dus 5.30u….. opstaan voor de volgende Gamedrive, maar dan over water, door de delta. We beginnen rustig met een klein kikkertje, zo groot als de nagel van mijn duim, leuke en mooie watervogels, reigers, indrukwekkende roofvogels, een kleine krokodil en nijlpaarden. Oh! Nijlpaarden in het water waar bij doorheen gaan, dit zijn de gevaarlijkste en dodelijkste beesten hier….ojee. Onze gids stelt ons gerust, zij kunnen hun gedrag lezen en alles is goed, het is veilig, dus varen we tussen hen door verder, eng maar alles ok. We zien nog antilopen op het land, olifanten die zo het water in gaan denkt de gids maar dat kan nog even duren dus we varen door. We krijgen koffie en thee en beginnen aan de terugvaart. Deze gaat wat sneller maar opeens zien we nog een olifant in het water, we komen erg dichtbij….opeens komt de olifant in beweging en op ons af, zo eng….. maar niets aan de hand, wat een wereld zeg…..indrukwekkend.

De tocht duurde 4 uur; terug in de lodge krijgen we lunch, daarna siesta. Sommigen van ons gaan deze middag weer op Gamedrive maar zien alleen een leeuw….. een teleurstelling an gisteren.
Het avondeten wordt weer voorafgegaan door gezang van alle medewerkers, deze keer nog mooier dan elders, en wat een energie komt er vanaf zeg, zo gaaf.
We worden net als gisterenavond na het eten door een gids begeleid naar onze hut; we mogen niet alleen lopen in het donker omdat er wel eens olifanten of leeuwen naar de lodge komen.


Reageren

Wij vinden het leuk om een reactie van jullie te ontvangen.