Stuk gelopen aan de rand van de canyon.
Het blijft een mooie en afwisselende reis.. Leo van der Horst   Do 23 Nov 23 19:01
Wat hebben jullie weer een bijzonder mooie reis. Afrika is zo mooi! Tjeerd Mulder   Do 23 Nov 23 12:07

Fish River Canyon

Namibië

Di 21 Nov 23

Vandaag weer niet veel kilometers. Over ravel en asfalt komen we 100 km verder bij Fish River Canyon aan, Een andere optie was een route van 600 km, onverhard, om de canyon heen, maar daar kiest niemand van ons voor. WE zijn dus halverwege de ochtend bij onze lodge. De kamers zijn nog niet klaar en met 3 teams gaan we een route wandelen langs de canyon. Het is niet echt moeilijk of zwaar maar wel weer eens dat we flink in beweging zijn. De temperatuur is niet meer heel heet. Zo’n 28 graden en het waait. Mooi uitzicht over de canyon, bijzonder ook dat temidden van de woestijnvlakte dat dit er opeens zo groots aanwezig is, indrukwekkend.
En: Het valt me mee, ik ben erg blij, dat we deze reis nog nauwelijks enge of vervelende insecten of andere beesten hebben gezien. Ik ben maar 1 keer geschrokken van een salamander die door de slaapkamer liep, en die is banger van mij dan andersom kan ik tegenwoordig denken….
En: Vaak staan er emmers in de douchen het eerste water op te vangen totdat de straal warm is, maar echt, we doen alleen de koude kraan open en dat water is en blijft warm….. geen koude douche in Namibië en Botswana….


Reageren

Wij vinden het leuk om een reactie van jullie te ontvangen.