Ook 3 m afstand!!!
3 m afstand…. Zo dichtbij
Leeuwin met welpjes
Prachtig , mooie foto’s en zo dichtbij, genieten daar !! Jacqueline Snoek   Di 14 Nov 23 21:25
Geweldig John    Di 14 Nov 23 15:47
En dat allemaal in het echt te zien en zo dichtbij!! Wooh!!! janneke Hooft   Di 14 Nov 23 11:16
Goed te lezen. Jullie reizen door prachtige gebieden. Mijn herinneringen komen ook weer tot leven. Fijn en behouden reis . Frans    Di 14 Nov 23 10:46
Prachtige beelden. daar kan geen dierentuin tegenop. Leo van der Horst   Ma 13 Nov 23 19:20
indrukwekkend. Wat mooi is de natuur. Frank Dirven   Ma 13 Nov 23 17:47
Wat een avontuur zeg ...prachtig Jopie Gerrits   Ma 13 Nov 23 15:18

Moremi

Botswana

Zo 12 Nov 23

De koppeling van Roy heeft het weer (zie verslag Kaapstad-Amsterdam) begeven. Hun auto gaat gerepareerd worden. PaulL heeft voor hen een huurauto geregeld waarmee zij voorlopig de reis voort kunnen zetten. Zij hebben wat vertraging, dinsdag kunnen ze weer bij ons aansluiten.
Vandaag maar 120 km, ging niet snel over onverhard met veel kuilen en los zand, maar was relaxed. De omgeving wordt groener, we gaan naar de Okavango Delta, het geheel oogt wat vriendelijker dan de dorre weidse vlaktes. Ook zien we op ons pad weer impala’s en olifanten, zoo dichtbij! We rijden Moremi National Park binnen en komen op lunchtijd aan bij onze lodge. Het is heel warm, zo’n 38 graden en te warm op iets te doen. We maken weer orde in onze tassen en na de thee gaan we op Gamedrive. En we worden getrakteerd op leeuwenmoed olifanten, nijlpaarden en nog meer leeuwen. Laatste leeuwen geven ons een schouwspel van een man die zijn vrouwen beschermt tegen andere indringer-man. Ook komen er plots 3 welpjes uit het struikgewas die bij moeder gaan drinken, zooo mooi en indrukwekkend en alles zooo dichtbij, ongelooflijk!!!! Terug in de lodge zorgen weer heel lieve mensen voor ons avondeten en we gaan vroeg naar bed. Om 5.30u staat de wekker!!!


Reageren

Wij vinden het leuk om een reactie van jullie te ontvangen.