Neushoorns bij de watergolf voor het hotel
Zebrapad

Etosha

Namibië

Vr 10 Nov 23

Voorgaande dagen 6 t/m 9 november zijn nu ook te lezen!!!

We vertrekken om 7u uit de lodge en maken eerst wat kilometers door Etosha National Park. We spotten al een giraf, wat steen- en springbokken en heel veel zebra’s. Na 150 km komen we bij een vlakte waarbij meer dieren te zien zijn en onze ogen zijn gericht op de neushoorn…….die zien we helaas niet, naast bovengenoemde dieren ook veel Wildebeesten/gnoes, een mooie kudde olifanten, hamervogel, ander lief klein bokje. Er is behoorlijk wat bewolking en er vallen zowaar wat regendruppels, maar niet genoeg helaas. PaulL vertelde dat het normaal is dat het zo om de 3 jaar regent in het regenseizoen, maar de laatste keer is nu al 7 jaar geleden, erg he.

1 team heeft stukken met de rem, waarschijnlijk omdat hij gisteren iets geraakt heeft en de remleidingen kapot zijn gegaan. Er wordt naar olie gezocht en een garage om te kunnen repareren…..hopen dat het lukt.

Net buiten Etosha hebben we het hotel, deze is wat prettiger om te verblijven. Maar lang kunnen we niet genieten; we gaan weer vroeg naar bed want morgen een rit van 850 km waarvan een behoorlijk deel onverhard….


Reageren

Wij vinden het leuk om een reactie van jullie te ontvangen.