Morning view
Ik bewonder jullie geduld en en de moed als alleseters. Leo van der Horst   Vr 10 Nov 23 16:35
Heel interessant om jullie belevenissen mee te maken! Annie van Aalen    Do 9 Nov 23 14:17
PSV lens 1-0 Luuk de Jong Hennie Merks   Wo 8 Nov 23 23:13
PSV Lens 1-0 De jong Hennie Merks   Wo 8 Nov 23 23:11
Leuk om weer te lezen. X Alexander   Wo 8 Nov 23 21:37

Kaokeveld

Namibië

Zo 5 Nov 23

Even iets anders: De trouwe oplettende lezer moet ondertussen toch wat missen in mijn verslag….kom ik morgen op terug….
De 4 teams rijden ieder voor zich; de een wil vroeg vertrekken, de ander wat later, een ander stopt meer om fotos te maken, we hebben een duidelijke route en goed te berijden gravel road. Het advies van PaulL voor vandaag is om 2x te tanken; Je weet immers nooit wanneer de pompstations leeg zijn en wanneer de tankwagen weer komt. Dus dat doen we, vlakbij de tweede pomp moeten we ons verzamelen bij een soort lunchgelegenheid om te wachten op de man die ons op komt halen om in konvooi naar de lodge te gaan. Er is geen koffie en de lunch bestaat uit spaghetti bolognese die sommige van ons nemen en goed smaakt. Maar het wachten duurt en duurt en uiteindelijk is hij daar. Hij vertelde dat hij wel op tijd was maar eerder al was weggestuurd door de vrouw van de lunch.?????
Door een droge rivier rijden we naar de lodge; we rijden als vierde in rij achter de instantgids aan; dat betekent dat we in de verte het opgestoven zand volgen, de auto’s zelf voor ons zijn ver weg. Paul wil nl graag wat afstand houden omdat al dat zand in de filter van de auto niet goed is. Maar ik vind onze afstand naar de laatste auto erg lang…. Net op tijd zien we Cees (die dacht dat we voor hem zaten) in de verte ergens rechts af van de rivier omhoog rijden…nou, als we dat niet hadden gezien waren we lang door de rivierbedding blijven rijden …… maar gelukkig dus. We komen bij de lodge, deze ligt in leeg dor gebied in de luwte van een rotswand.
De lodge bestaat uit een hoofd tent voor maaltijden en samenzitten en enkele losse tenten. We worden hartelijk ontvangen en voordat we naar de kamers gaan wordt ons uitgelegd wat het plan is: straks eerst thee met een klein hapje, daarna sunset drive; maar niemand heeft puf, we willen graag naar de kamers/tenten en even rust…morgen weer een dag! We blijven hier 2 nachten. Ik heb al een paar dagen last van mijn keel en snotteren, dus ik ga niet mee naar het avondeten, ik ga vroeg naar bed. Paul kiest springbok als avondeten (alternatief was ook zo iets maar net anders, weet ik niet meer) hij vond het vlees lekker maar erg taai…arm bokje


Reageren

Wij vinden het leuk om een reactie van jullie te ontvangen.