Gamedrive
Mijn avondeten.

Kaokeveld

Namibië

Ma 6 Nov 23

Om 6 u gaat de wekker want we gaan op Gamedrive. Dit woord ken ik pas sinds we in 2019 tijdens onze andere WorldChallenge rit door Afrika reden. Ik dacht een rijdend spel of zo. Nu is mijn eerste gedachte altijd naar een computerspel, maar het is dus met een aantal mensen in een open bus/wagen op safari en beesten spotten.
Maar nu ben ik echt niet lekker met mijn keel en besluit een rustdag te hebben, even geen geschud in een auto maar zorgen dat ik morgen wat fitter ben om door te gaan. De verhalen bij terugkomst later in de ochtend zijn niet laaiend, het meeste wat ze zagen hadden we de dagen ervoor ook al gezien, behalve een leeuwin die ik op de foto mag bewonderen. Vanuit onze tent zien we heel in de verte een bokje, giraf, olifant en een apen familie. Einde middag gaan onze teams (ik niet) voor de Sunsetdrive, een rit om de zon onder te zien gaan. Ik wordt ondertussen van thee of sparkling water voorzien door de lieve mensen van de lodge, erg fijn. Als het donker is en iedereen in het hoofdgebouw dineert, wordt er door het personeel weer Afrikaans gezongen. Op afstand geniet ik mee, erg mooi en indrukwekkend.
We krijgen via Michelle bericht dat PaulL morgen om 8.30u hier is om ons verder te begeleiden naar de Skeleton Coast. Hij heeft Roy en Annelies vergezeld op hun kampeer plaatsen. Zij hebben aan de rand van een rivierbedding en bij een waterval gestaan.
Weten de trouwe volgers al wat we missen? Wordt vervolgd….


Reageren

Wij vinden het leuk om een reactie van jullie te ontvangen.