On the road again
Lijken wel steentjes
Jullie vormen toch wel een hecht team. Leo van der Horst   Do 23 Nov 23 16:17
Schitterend. Ik volg jullie. Bas Koijck   Do 23 Nov 23 16:14
Groet John Geweldig tankstation   Wo 22 Nov 23 18:44
als het geen steentjes zijn wat zijn ze dan? Plantjes? Maar wat een groot Dan. Telkens weer uitgestrekte landschappen . Wat een groot land. Nog een fijne tijd deze laatste dagen. janneke Hooft   Wo 22 Nov 23 17:28

Goageb, Alte Kaltekofen

Namibië

Ma 20 Nov 23

Goede rit gehad. 400 km. We komen aan bij de lodge. Het ziet er eg leuk uit; in the middle of nowhere een lodge, helemaal met hergebruikte materialen en oude spullen zoals een verroeste benzinepomp uit de film. De douche in het hutje waar we slapen heeft als afscheiding oude golfplaten, kranen oud met koperroest, sleutelhanger aan de sleutel van de hut is van oud metaal, alles is hergebruikt, maar helemaal hip en in stijl. Wel gezellig. Er is ook een soort kas waarin allerlei soorten kleine cactussen gekweekt worden; een hobby die erg veel geduld vraagt want deze soorten groeien zooo langzaam…..En de groep was weer bij elkaar. We kunnen weer verhalen uitwisselen, gezellig!
Achterdeur van de auto van Sjuk zit ondertussen met spanbanden vast omdat die tijdens het rijden steeds open ging de laatste kilometers.
De auto van Roy is na bijna 2 weken bij hen terug. Iemand van het team van PaulL heeft hem opgehaald bij de garage vlakbij Etosha waar hij gerepareerd werd, en gereden naar hier. De jongen gaat ook de huurauto weer terugbrengen (ik snap niet hoe ze dat allemaal regelen hoor, knap!) en eerst nog even onder de auto liggen en de reserve brandstoftank met spanbanden en tyraps vastzetten!!! Want Annelies had ‘s morgens vroeg gezien dat er iets scheef hing….Annelies: “ik zag dat er iets scheef hing, zulke dingen zie ik gewoon, kan ik ook niets aan doen”. Roy: “je moet gewoon niet alles zien…”.


Reageren

Wij vinden het leuk om een reactie van jullie te ontvangen.