Carwash
Dit is nog maar een klein gedeelte van de administratie in de garage
Inmiddels helemaal bijgelezen, wat een avontuur, echt leuk om te volgen Aaltje Saarloos   Do 23 Nov 23 12:58
Wel pech met de auto de wegen zijn ook niet zo goed dan hier denk ik Doca    Ma 20 Nov 23 17:57
leuk dat ik jullie verslag nu kan openen en lezen, er ging iets mis om de pagina`s te openen, fijn dat jullie wagen weer gemaakt is, wij wensen jullie een fijne verdere reis. heel veel groetjes Henken Henny.s om de paginas Henny Hommersom Hommersom   Za 18 Nov 23 21:46
Je moet wel veel geduld hebben in Afrika,alles gaat langzaam maar uiteindelijk komt alles goed en treffen jullie elkaar weer ergens!Goede reis verder Annie van Aalen    Za 18 Nov 23 21:27

Hukuntsi

Botswana

Vr 17 Nov 23

Sjuk en Dieke blijven bij ons, de andere teams gaan door nadat ze eerst de auto laten wassen, een noodzakelijk gebeuren na het zout van gisteren. Mocht onze auto niet gerepareerd kunnen worden kan Sjuk zorgen dat tijdens het rijden onze accu weer even aangewakkerd wordt, zo begrijp ik het. Om 8.30 zou de man met de nieuwe dynamo aankomen bij de garage; het is 11.30u en hij is er nog steeds niet, ook niet telefonisch bereikbaar…Paul is bij de garage, ik nog in het hotel. En dan is het nog de vraag of de meegenomen dynamo wel de juiste is…. Alles blijft onzeker, onduidelijk, afwachten. Wel heel fijn dat Sjuk en Dieke bij ons zijn.
Om 14u is de man met onze dynamo gearriveerd. Het blijkt een goede te zijn (stel je voor, toch net een ander type???!!!) en Paul krijgt vertrouwen dat de auto nu snel gerepareerd is. Sjuk en Dieke kunnen de route nu verder vervolgen. Ondertussen ben ik met Bianca van het kantoor van PaulL aan het kijken naar een andere route voor ons omdat de kans groot is dat we pas morgen kunnen vertrekken, bovendien moeten we die dag erna verplicht 2 dagen in een park in TweeRivieren Zuid-Afrika blijven (waarom? Omdat dat de regels daar zijn…). Dan zouden we dus een dag achter blijven, komt met de verdere route niet uit. Om 16u ben ik ook weer in de garage en tegen 18u komt een mevrouw naar mij toe met de mededeling dat de monteur nog steeds bezig is, nee he…. Balen, we moeten toch echt morgen rijden… tegelijkertijd komt Paul bij mij (hij was even bij de monteur wezen kijken) helemaal blij, dat de auto klaar is!!!!
Gelukkig, we kunnen weer verder. Terug naar het hotel en dan morgen de alternatieve route van Bianca. We hebben een rustig romantisch diner met z’n tweetjes en appen nog even met de andere teams, met hen is het ook goed, we treffen hen maandag weer op de route.


Reageren

Wij vinden het leuk om een reactie van jullie te ontvangen.