Jullie zijn een paar gelukkige globetrotters. Leo van der Horst   Di 8 Nov 22 19:11
Geweldige prestatie, dank voor het verslag. We waren er een beetje bij Frans   Di 8 Nov 22 10:59
Toch weer volbracht. Waren toch wel spannende dagen bij. Fijn dat jullie weer ongeschonden uit dit avontuur gekomen zijn. Ben    Di 8 Nov 22 08:52
Op naar de stampotjes!! Marleen    Di 8 Nov 22 08:25

Dag 41: Sotogrande, Spanje

320 km waarvan onverhard –

Zo 6 Nov 22

De laatste grensovergang! Europa binnen!
We rijden nog door mooi heuvelgebied met steeds meer groen en veel snelheidscontroles waar we keurig doorheen komen want Paul rijdt voorbeeldig. Een laatste toeristisch uitstapje doen we, even van de route af bezichtigen we het blauwe dorp van Marokko. Geen hoogstandje maar leuk om te zien. De grens gaat zonder problemen, we gaan de Ferry op en zijn in Spanje. Sjongejonge, wat zijn we allemaal blij. JanWillem is voor de finish overgekomenen we nemen vast wat afscheid van elkaar. De een vliegt vanavond al naar huis, de ander rijdt meteen door naar huis. Voor de rest is er een extra nacht ingelast bij Madrid, maar met enkele andere teams volgen we het oorspronkelijke plan, morgen door naar San Sebastián, veel kilometers maar dat maakt niet uit, we ruiken de stal!
Bij het diner krijgen we een mooie toespraak van JanWillem en Thom, iedere dag en plaats wordt benoemd, inclusief de bijzonderheden die ons overkwamen. Knap gedaan en leuk om te horen. Ook zeggen we gedag tegen Hernan die met zijn gulle lach en vrolijkheid alle problemen op kan lossen. We hopen op een andere reis hem weer erbij te hebben.


Reageren

Wij vinden het leuk om een reactie van jullie te ontvangen.